imatge Tancat per vacances

El curs acaba i toca fer balanç…. Les vacances ja les tenim aquí, en tenim ganes no ho negarem però us podem assegurar que tanquem la paradeta molt contents i satisfets de la feina feta. Cada un de nosaltres, els “teachers” com dieu vosaltres, estem molt orgullosos que durant aquest curs hàgiu format part de la nostra família.

Molts us pensareu que som una mica exagerats dient que sou la nostra família…. família és la que t’ajuda…vosaltres ens heu ajudat a fer més fàcil la nostra feina, sent com sou….la família és en la que hi pots confiar…i nostres hem confiat en cada un de vosaltres,….la família és la que fa pinya…i tots nosaltres en som una…família..gràcies per cada moment que heu compartit al nostre costat.

Nosaltres ens agafem uns dies de holidays, així que l’acadèmia estarà tancada del 30 de juliol al 21 d’agost. Gaudiu de l’estiu!!! Ens tornarem a veure ben aviat!!!

Tancat per vacances

L’equip de Go Idiomes

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s