Go to Go’s music

Hola família!!!! Ja som divendres!!! D’aquí unes horetes donarem per finalitzada la tercera setmana d’intensius de juliol, ja només en queda una, i llavors, les esperades vacances jiji

Avui us porto una altra novetat (No parem!). No sé si sabeu que la música ajuda en l’aprenentatge de qualsevol idioma. Gràcies a les cançons podem aprendre a pronunciar correctament, a aprendre nou vocabulari i també a saber-lo escriure. És per això que recomanem sempre escoltar música en anglès i d’aquesta manera milloreu el vostre nivell.

I aquí està el kit de la qüestió: Us volem ajudar amb això. I ho hem fet! Hem creat una llista de reproducció al nostre canal de Youtube anomenada GO TO GO’S MUSIC. En aquesta llista podeu trobar-hi cançons en anglès de tots els gèneres amb la seva lletra i juntament amb la traducció al castellà. D’aquesta manera practicant una mica cada dia podem millorar els nostres resultats.

Per poder escoltar-la podeu prémer aquí o anar al nostre canal: GO TO GO, prémer l’apartat ‘Llistes de reproducció’, buscar la de Go to Go’s music i donar-li al play!!

Apa família, us deixo per avui, ja teniu feina!!!!

A reveure!!!!!!!!!!

image1 (2)

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s