imatge Amb energia!

Hola família!!!! Que tal tot? Quines ganes de Nadal, oi? Al Go ja comencem a ambientar-nos en les festes. Ja podeu veure un abret de Nadal molt molt maco! A més, si us fixeu en el mural de l’acadèmia, ja veureu que jo (el Goiee), ja estic a punt d’arribar a les Winter Holidays!!!

Però avi estic aquí per parlar-vos d’una altra cosa: El taller de tablets i mòbils! Com bé sabeu, vam començar el passat 30 de novembre. Estem molt contents per la il·lusió amb la que veniu!

Però per aquells que vulgueu ser una mica més xafarders, avui us explico ben bé en que consisteix, i si en alguna altra ocasió es realitza, us hi pugueu apuntar!!
Aquest taller està orientat a aquelles persones que no saben com treure profit al seu telèfon mòbil o tablet amb connexió a Internet, limitant-se a utilitzar-lo per fer trucades. L’aprenentatge d’aquest curs és fonamentalment pràctic, però també es realitzaran breus i senzilles explicacions teòriques.

I voleu saber que aprendran els inscrits a aquest curs? Doncs com connectar-se amb Wi-fi i Internet, saber utilitzar el mode avió, el GPS, posar una alarma, utilitzar el Playstore i el Bluetooth, gestionar els contactes, saber utilitzar les aplicacions com el WhatsApp…

I la llista segueix i segueix… Perquè en aquest curs, volem que tothom surti amb uns coneixements bons, i que ja no tinguin problemes alhora d’utilitzar aquesta eina!

Com bé sabeu, al Go ens adaptem a les vostres necessitats. A reveure família!!!!

tab

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s