imatge Taller de tecnologies

Hola família!!!! Com anem? Va bé la setmana? Això espero eh!!! Amb aquest temps acabarem tots ben refredats… Ara calor, ara fred, ara vent, ara sol, ara núvol, ara pluja… Sisplau amics, si algú entén aquest temps, que m’enviï un whats, us ho agrairé molt molt!!!

Vinga, per feina!!! Els que teniu amistat amb Go Idiomes per Facebook… (Ep! Tu no ens has afegit com a amistat? A què esperés? Corre!!!! Ens trobaràs com a Go Idiomes!)… suposo que ja vau veure que la setmana passada vam anunciar que començàvem un nou curs de noves tecnologies. Voleu saber-ne més? Doncs aquí estic jo per explicar-vos-ho!!

Hem realitat un taller de 10 hores on podeu aprendre a utilitzar el vostre telèfon mòbil i tablet. Jo si us sóc sincer, ho vaig necessitar. Ara avui en dia tothom corre amb el mòbil amunt i avall, amb el WhatsApp, el Facebook… total, que jo estava ben perdut, així que va tocar aprendre’n una mica, i ara ja estic a la onda!!

Doncs bé si tu estàs igual que com jo estava abans, no pateixis. En aquest taller t’ensenyarem tots els passos necessaris per dominar-ho. Es podran realitzar grups a totes les hores, matí, tarda i vespre, i el taller començarà el 30 de novembre! 

Així que amics, si voleu apuntar-vos, o si algun familiar vostre o amic es vol apuntar, podeu venir a la nostra acadèmia (Carrer Avinyó número 8), per telèfon (93 820 60 48) o podeu enviar-nos un correu a goidiomes@gmail.com

Tot dit!!!! A reveure família!!!!!!

001

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s