imatge Halloween #FOOD

Hola família!!! Què tal tot? Vinga va que ja estem a mitja setmana, ànims!! Ah, i per cert… què us va semblar la nova decoració del Go? Pel que sembla, va agradar, oi? Així m’agrada!! Està preparada amb molta il·lusió, per a tots vosaltres jiji

Bé, avui continuem amb els costums de Halloween. Concretament, en aquesta entrada us explicaré què és menja per aquesta festa, és a dir, els plats més típics que no poden faltar a taula. Preparats? Go!!

Com que Halloween coincideix amb la temporada de la collita de pomes, les pomes caramel·litzades són molt típiques durant aquestes festes.

Per altra banda tenim la carbassa. Tot i que es fa servir molt com a decoració, també es preparen plats on aquesta és l’ingredient principal, com per exemple el pastís de carbassa, la sopa de carbassa o les galetes de carbassa. També és típic menjar nous, llaminadures, pastís de fruites i palometes dolces. 

Però això si, la qüestió és que el plat que estàs menjant no s’assembli en res, és a dir, la decoració és molt important. Han de ser unes decoracions terrorífiques, on els ulls, les aranyes i la sang hi han de ser presents. Per això, si voleu. També es pot cuinar qualsevol altra cosa, però amb una estètica totalment diferent.

Apa tu, ja podeu començar a preparar la llista de la compra, què teniu feina… Jo crec que també prepararé alguna coseta pels meus amics. Per fer-vos la feina més fàcil, us deixo algunes imatges, perquè agafeu idees. A reveure!!!!!

web2.1

tarta_arana_Halloween

Preparadas para subir a web

Galletas-tradicionales-de-Halloween-1

6295358500_669567b34f

comida-de-halloween-8huevos_arana_halloween_

Anuncis

Hi ha un comentari

  1. A “sabato 11 agosto” stavo già soffrendo per te Ogni tanto mi viene voglia eliminare l’account di Facebook per riassaporare la libertà che avevo prima, ma poi mi dico “non posso, lo uso per lavoro”. Mi sa che è solo una scusa! Da un po’ di tempo però se devo scrivere un pezzo lungo uso website blocker. E’ una distrazione troppo forte, insieme al1#;82l7&email. Complimenti per il tentativo e per averlo raccontato.

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s