imatge Halloween #FOOD

Hola família!!! Què tal tot? Vinga va que ja estem a mitja setmana, ànims!! Ah, i per cert… què us va semblar la nova decoració del Go? Pel que sembla, va agradar, oi? Així m’agrada!! Està preparada amb molta il·lusió, per a tots vosaltres jiji

Bé, avui continuem amb els costums de Halloween. Concretament, en aquesta entrada us explicaré què és menja per aquesta festa, és a dir, els plats més típics que no poden faltar a taula. Preparats? Go!!

Com que Halloween coincideix amb la temporada de la collita de pomes, les pomes caramel·litzades són molt típiques durant aquestes festes.

Per altra banda tenim la carbassa. Tot i que es fa servir molt com a decoració, també es preparen plats on aquesta és l’ingredient principal, com per exemple el pastís de carbassa, la sopa de carbassa o les galetes de carbassa. També és típic menjar nous, llaminadures, pastís de fruites i palometes dolces. 

Però això si, la qüestió és que el plat que estàs menjant no s’assembli en res, és a dir, la decoració és molt important. Han de ser unes decoracions terrorífiques, on els ulls, les aranyes i la sang hi han de ser presents. Per això, si voleu. També es pot cuinar qualsevol altra cosa, però amb una estètica totalment diferent.

Apa tu, ja podeu començar a preparar la llista de la compra, què teniu feina… Jo crec que també prepararé alguna coseta pels meus amics. Per fer-vos la feina més fàcil, us deixo algunes imatges, perquè agafeu idees. A reveure!!!!!

web2.1

tarta_arana_Halloween

Preparadas para subir a web

Galletas-tradicionales-de-Halloween-1

6295358500_669567b34f

comida-de-halloween-8huevos_arana_halloween_

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s