imatge Halloween #GO

Hola família!!!!! Com anem? Us seré sincer, odio això del canvi d’hora. Ahir mateix, després de fer la meva feina, volia anar a passejar els Goiees pel carrer, i vet aquí, eren les sis de la tarda, i tot fosc… És un rotllo!!!!:(

Bueno amics, tal com vaig dir-vos ahir, estem a la setmana del Halloween al Go, i us vull explicar tots els costums d’aquesta festa tan popular, però avui us porto una entrada una mica diferent.

Com ja sabeu, per aquestes dates, l’acadèmia es transforma, i de sobte comencen a aparèixer teranyines per les parets, aranyes amagades en els prestatges, taques de sang pels vidres, ganivets penjant del sostre… en fi, que es converteix en una acadèmia un xic… com ho diria… terrorífica. Sí, sí, un xic (bastant, per ser exactes) terrorífica.

I això és el que us vull mostrar avui. Pels que ja vau venir a classes ahir, o pels d’avui, ja haureu observat aquests petits (millor dit, GRANS) canvis, però pels altres jo us ho ensenyo. Aquí teniu el nou Go Idiomes… Què us sembla? Cool, eh?

DSC_0146

DSC_0149

DSC_0153

DSC_0159

DSC_0143

DSC_0155

DSC_0147

DSC_0161

DSC_0162

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s