imatge Halloween #ORIGIN

Hola família!!! Què tal tot? Heu gaudit del cap de setmana? Espero que sí. Ah, i ja heu pensat a canviar l’hora? No us en descuideu, eh, que no podeu fer tard a les classes del Go!!

Bé estimats, com ja sabeu aquests dies és típic veure parades venent castanyes, panellets exposats als forns de pa, carbasses als aparadors, bruixes, fantasmes… I es que ja tenim aquí la Castanyada i el Halloween aquí!!!

Tots sabem perfectament què es fa i es menja durant la Castanyada, però teniu clar quins són els costums del Halloween? No patiu, durant aquesta setmana us explicaré com s’ha de celebrar el Halloween: què és menja, com s’ha de disfressar, els jocs, d’on prové… Perquè les festes que tenen tant de renom, s’han de conèixer!! Així que estigueu atents, i preneu apunts. 

Cada 31 d’octubre se celebra el Halloween. D’on prové aquest nom? ”Halloween” prové de la frase All Hallow’s Eve, que vol dir: La Vigília de tots els Sants. Aquesta festa, però, ha anat evolucionant. 

El seu origen prové de la celebració del Samhain, a Irlanda. Durant aquesta data, la gent celebrava l’inici de l’hivern, i la fi de la temporada d’estiu. D’aquesta manera, es donava la benvinguda als esperits dels familiars, que tornaven a casa per retrobar-se.

Però en el moment de l’arribada dels romans i del cristianisme, aquesta festa va anar transformant-se fins a arribar al Halloween, que tots coneixem ara.

¿Fàcil, oi? Dons ara que ja tenim clar d’on prové aquesta festa, haurem de conèixer les tradicions i la manera en què se celebra, però per saber això… haureu d’esperar a demà. A reveure!!!

calabaza-hallow

12-Cerdos

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s