imatge Nous cursos al Go

Hola família!!!! Com va tot? Com es nota que ha arribat la tardor, comença a fer una mica de fresca. Crec que hauré de començar a buscar les jaquetes d’hivern, sinó vull agafar un bon constipat, oing oing. Així que us aconsello que vosaltres també ho feu. Més val prevenir que curar!!!

Avui us escric perquè us vull informar d’algunes de les altres novetats que hem engegat aquest curs a Go Idiomes. Sí… ja ho podeu dir, ja… NO PAREM!!! Ja sabeu que volem oferir-vos el millor per a tots vosaltres, i per això sempre busquem una gran varietat de cursos, adreçats a totes les edats, i es que a la família Go… tothom hi és benvingut!!!!

Bé, després d’aquest bonic discurs, vaig al gra. A partir d’ara disposem de dos cursos adreçats als alumnes de Batxillerat. Realitzem classes d’economia a alumnes de 1r de batxillerat, i un curs d’iniciació a la comptabilitat, per als alumnes que estiguin cursant 2n de Batxillerat. Esteu interessats? Doncs veniu a demanar informació al Go, sense cap compromís!!

A més, això no s’acaba aquí. Què passa si rebeu una carta, que està escrita amb un altra idioma que no enteneu? Què passa si voleu traduir un text, i no sabeu per on començar? Tenim la solució!! També disposem del servei de traducció de documents. 

Apa tu, estareu contents eh? jiji Així que, ja està tot dit. Jo us deixo, que vaig a remenar l’armari, a veure que trobem per allà.

Molts petons família!!!!!!!

Nous cursos

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s