imatge That’s Sallent

Hola família!!! Què tal tot? Esperem que estigueu genial. El cap de setmana ja s’acosta jiji Per aquí al Go les coses van perfectes, us tenim a vosaltres, un equip genial, moltes ganes per iniciar nous projectes i… ara… també tenim… un programa de ràdio!!!!

Sí, sí, ho heu sentit bé. Go Idiomes ha engegat un nou projecte amb Ràdio Sallent anomenat ”That’s Sallent”. Quina il·lusió!! Un bon dia va aparèixer la possibilitat de realitzar un programa per aprendre anglès, dirigit a totes les edats, i això hem fet.

La nostra estimada Montse és la que us farà unes mini-classes d’anglès, on us explicarà un munt de coses noves, ja sigui gramàtica, vocabulari, alguna recepta, llocs per viatjar… En fi, una classe d’allò més original.

I ara us preguntareu… I com podem escoltar-la? Doncs bé, no patiu, jo us ho explico tot. Podreu escoltar That’s Sallent de dilluns a divendres a les 11:30 del matí, i a les 17:30 de la tarda. És a dir, ració doble d’anglès!! Simplement haureu de sintonitzar l’emissora de Ràdio Sallent: 107.6 FM, o per altra banda, podeu escoltar-ho des d’aquesta pàgina web: Aquí.

Us hi esperem!!! Let’s have fun!!!

That's Sallent

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s