imatge Nova web!

Hola família! Com esteu? Sentim l’absència d’aquests dies… però no patiu que tornem i amb molta força. Bé, com podreu veure hi han hagut alguns canvis importants al Go. Sí, sí, no us esteu equivocant pas, la pàgina web ha patit unes reformes, i quines reformes!!!! 

Ara teniu un model molt més pràctic, on trobareu tot el que fem a Go Idiomes, per així estar a la última en totes les novetats. Us agrada? Esperem que si, ja que l’hem preparat amb molta il·lusió per a tots vosaltres. A més, no sé si us hi heu fixat, però a partir d’ara ens trobareu a: WWW.GOIDIOMES.COM

Què fem, els cursos d’estiu, qui som, on ens podeu trobar, el blog, i… ”That’s Sallent”. Què és ‘That’s Sallent’? Si entreu a la pàgina descobrireu alguna coseta, però estigueu atents al blog, que ben aviat us explicarem la història…

A reveure Goiees!!!

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s