We have a winner!

Bon dia al dematí!!! Com estem acabats de llevar?? Jo molt bé, sabeu per què?? Perquè ja som divendres, i aquest cap de setmana penso passar-me’l tot estirat a la tombona de la meva piscina particular!!! Quines ganes!!!!!! (Oing oing)
No sé si recordareu que fa una mica més d’un mes vam proposar un concurs de fotografia, on les premisses eren fer una fotografia relacionada amb la meva família, penjar-la a instagram i escriure un comentari amb el hastag: #goidiomes.
Per què us explico això?? Doncs perquè el termini per participar, va finalitzar abans d’ahir, i per tant, ja tenim guanyador, o millor dit, guanyadors!!!!! Voleu saber qui ha estat??? Aquí us deixem la fotografia guanyadora d’una setmana d’intensius juntament amb els noms dels afortunats. Que els disfruteu molt, nois!!!
And the winners are… 5bb9f0_113f36516d1f4cdabe964940b587f018
-Maria Riera Sató
-Roser Rotchés Ribalta
-Oriol Peláez
Moltes felicitats!!!!!!!

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s