Voleu fer un pal de pluja?

Bon dia família!!!! Com esteu avui? Espero i desitjo que molt i molt bé. Després d’un dia intens de quadernets i fitxes d’estiu, ahir vam tornar amb els tallers, i en aquest cas vam fer un pal de pluja!!
No sabeu què és un pal de pluja? Doncs jo us ho explico. Un pal de pluja és un instrument de percussió semblant a les maraques.
I tampoc sabeu com es fa? Cap problema, jo també us ho explico. Sabeu aquells rotllos de paper de cuina que tireu a les escombraries? Doncs nosaltres els vam reciclar. Vam dibuixar dues rodones de la mateixa mida del tub en una cartolina, i vam tapar una banda amb cinta adhesiva. Com que allà al Go encara havia sobrat una micona d’arròs d’altres tallers el vam aprofitar per posar-lo dins del tub.
Un cop omplert, vam tancar l’altre banda i vam posar en marxa la creativitat dels més petits i apa, llest. Ja podem començar a fer música!!!!!!
Fins demà!!!!
Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s