Les noies de pràctiques marxen!

Bon dia família!!! Avui no és el Goiee el qui escriu, avui som nosaltres, les noies de pràctiques: La Carme, la Laia i la Júlia. Des de l’institut ens van donar l’oportunitat de realitzar una estada a una empresa pròxima. ‘On anem?’ ens preguntàvem, tot i saber que el nostre subconscient pensava amb Go Idiomes. Li vam explicar la notícia a la Montse, i ella no va dubtar en proposar-nos l’opció de fer-les aquí. Ja us podeu imaginar la nostra resposta, no?
El 8 de juny vam començar la nostra aventura amb molta il·lusió, però amb una mica d’incertesa. Encara que sabíem que el tracte seria perfecte, tot era nou per nosaltres: preparar exàmens, fer classes, buscar materials, donar-nos a conèixer… En fi, saber portar una empresa.
Passaven els dies i això ja era com una segona casa per nosaltres. Cada dia ens esperaven coses noves i totalment diferents, menys una: un somriure dia rere dia. Una de les tasques a realitzar, era crear una pàgina web i un Instagram, on aquest últim, l’havíem d’actualitzar cada dia.
Va arribar el juliol, els intensius, i els nens més petits. Quatre hores diàries tenien per fer els seus estimats quadernets d’estiu. Pobrets, només mirant les seves cares, ens feien peneta i tot! Què podíem fer? Vam tenir la brillant idea de proposar un taller diferent cada dia, i hem de dir-vos que cada dia l’esperaven amb moltes ganes. Vam veure que eren uns grans artistes, i vam pensar que el millor seria compartir-ho amb vosaltres, com la gran família que som. Aquí va néixer la idea de crear un blog a la nostra pàgina, on cada dia us hem mostrat les novetats del Go.
Nosaltres ens hem encarregat d’aquest blog cada dia, de mostrar-vos amb fotografies la felicitat que ens transmetien, de compartir amb vosaltres els nostres petits moments, aquells que ens marquen, i ens marcaran.
Volem donar-vos les gràcies per tot el que heu fet per aquesta família, per seguir-nos dia rere dia, per felicitar-nos per la feina ben feta. Demà s’acaben aquestes pràctiques, dos mesos són els que portem aquí i tal com s’acostuma a dir, hem de posar punt i final. Ep!!! No, no, en el nostre cas no serà un punt i final, sinó un punt i a part, una continuació. L’any que bé ens tornareu a tenir aquí, amb moltes més ganes, amb molta més il·lusió, amb nous projectes per a tots vosaltres, però sobretot, amb molta felicitat per compartir.
Gràcies per ser com sou, i gràcies a tu, Montse!
Processed with VSCOcam with b5 preset

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s