Guerra d’aigua!!!

Bon dia guapos i guapes!!! Ja som dilluns, i aquí al Go comencem la setmana amb molta energia.  Ai… ai amics meus… encara recordo el merder que vam fer el passat divendres, vam acabar…. xops no, el següent.

Era l’últim dia per alguns petitons del Go, així que vam decidir fer alguna cosa… especial! Durant la setmana la Montse els hi va comentar la sorpresa que faríem el divendres, una guerra d’aigua. Hauríeu d’haver vist les seves cares… més trapelles impossible!!!  Com us podeu imaginar els vam tenir neguitosos tota la setmana, i tenien unes ganes… unes ganes tremendes.

Finalment va arribar al dia, tot i així van haver de fer ”dues hores” de feina. (Ho poso entre cometes ja que va costar fer les classes, només tenien el cap jugar!) Per acabar les classes vam ballar i cantar la cançó del abecedari tots junts.

La Júlia, la noia de pràctiques, va preparar algunes cançons per tots nosaltres i les va interpretar amb la guitarra. Mare meva, quina veu que té, bravo!!!!!

Ells no sabien quina sorpresa els hi havíem preparat, però quan van tenir a les mans, les seves PISTOLES D’AIGUA van gaudir com petits, i ja podíem espavilar-nos a córrer, perquè et mullaven per totes bandes.

Globus, pistoletes i aigua, molta aigua, això va ser l’únic que vam necessitar per passar una bona estona. Els resultats… millor no us dic com vam quedar… jutgeu vosaltres mateixos….

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 presetProcessed with VSCOcam with b1 preset

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s