Grammar Corner

Molt bon dia familia!!!! Com esteu avui? Sembla que aquestes temperatures ja van baixan i la calor no apreta tant. Fins i tot cau algun ruixat. Qui diria que aixó passaria fa 10 dies enrere… Arribo a la conclusió que aquest temps està ben boig!!!!!!
Fa unes setmanetes la noies de pràctiques i jo. Bé, jo no vaig treballar gaire… jo m’ho mirava des de la cadira… però estava allà eh!!! Algo és algo… Bueno, anem al gra. Sabem que tothom té problemes amb les famoses formes verbals en anglès i amb els milers d’exercicis que ens posa la Montse…
Voliem que tothom es sapigués de ”PE a PA” aquestes formes verbals i la millor solució era tenir-los sempre presents… a on? dons a la paret del Go!!!
Vam voler separar les formes verbals amb tres columnes: Subjecte, verb i complement, perquè així fos més visual. Així que ”manos a la obra”.
Primer de tot vam escriure per ordinador totes les formes verbals, seguidament vam imprimir-ho i plastificar-ho. Però la feinada encara estava per arribar… tallar tots els quadradets i enganxar-los a la paret. Aixó ”ens” va portar dos dies. Però sabeu que? Que el resultat ha sigut increïble. Mireu-ho!!!
5bb9f0_6923533e9e4a4ad6a7f0d3b9a65b8ae3

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s