Com uns autèntics cuiners!

Bon dia a tots i a totes!!! Com esteu?? Espero que molt bé i amb molta gana!!!
Avui us ensenyo com va anar i tots els passos que vam seguir per fer un divertit taller de cuina divendres passat. Vam fer crepes i batuts (nyaaam nyaaam, només de dir-ho se’m fa la boca aigua!!!!).
Primer de tot, vam fer dos grups. Un d’ells es va ocupar de fer la massa dels crepes i l’altre, de tallar la fruita per fer els batuts. En el taller de crepes, cada nen va afegir un ingredient (ous, farina, oli, sal i llet) dins la fantàstica i meravellosa termomix, i només va ser necessari prémer un botó perquè la massa estigués a punt!!!
Mentrestant, a la classe del costat, l’altre grup tallava la fruita (mélo i síndria, amb molt de compte de no fer-se mal) fins que vam veure que ja n’hi havia prou per tots.
Finalment, els dos grups ens vam ajuntar. Primer, ens vam menjar els crepes. Cadascú abocava mitja cullarada de massa dins la crepera, i s’esperava fins que el seu crepe estava fet. Després s’hi posava la nocilla, i ja tenia el crepe a punt per menjar-se’l (estaven molt bons!!!!).
Després dels crepes, vam netejar la termomix i vam posar-hi la síndria i el meló. En van sortir uns batuts genials i ben refrescants!!!! Aquí en teniu el resultat.
5bb9f0_621a6739d3034a82b7034c1ac88520ad 5bb9f0_eeb244db0f7844b8a81f6e354dc4f719

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s