Banderoles amb noms

Bon dia guapos i guapes!! Com ha anat el vostre cap de setmana? El meu perfecte, com un porquet molt presumit que sóc, m’he dutxat i perfumat per a veure si trobo una porqueta que m’estimi i tenir molts Goiees. Oing oing
Bé, avui us ensenyo el taller que vam fer el dijous de la setmana passada: una banderola amb el nostre nom!! Els resultats van ser molt millors del que ens esperàvem, i els nens ja ens deien on la penjarien.
Més senzill impossible. Només vam necessitar cartolines de colors, llana i retoladors. El primer pas va ser dibuixar tants triangles com lletres tenien els seus noms. Nosaltres vam agafar cartolines negres, blaves i taronges.
Seguidament els nens van decorar aquests triangles amb el seu nom, i un munt de gomets. Llavors les noies de pràctiques els hi van fer els forats i van muntar les seves banderoles amb els fils de llana, i apa, taller fet.
Potser no m’he explicat gaire bé, ho sento, som dilluns. Però per això us ensenyo les fotografies que vam fer. Oing oing, fins demà família!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Processed with VSCOcam with c1 preset

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s