+500 visites

Bon dia família!!!! Avui estic especialment content. Tots els del Go estem súper emocionats. Vam començar aquest blog com una manera d’explicar-vos el què feiem al centre, una manera de ser més pròxims a vosaltres, d’explicar-vos el nostre dia a dia, i les novetats que preparàvem. Preteníem donar vida a la web que vam crear.
Amb el pas dels dies, això ja s’ha convertit per a nosaltres com una rutina diària. Els tallers dels més petits han sigut els grans protagonistes d’aquest blog durant l’estiu, però el sorteig, la guerra d’aigua, la cartellera i jo mateix, també hi hem estat presents.
Avui ens hem despertat amb la notícia de que ja havíem arribat a més de 500 visites. Sembla mentida… qui diria que arribaríem a aquesta xifra? Però ara estic aquí, escrivint aquest post, per donar-vos les gràcies, sí sí, a tu, el que ens estàs llegint cada dia, el que ens felicites per la nostra feina.
Gràcies a tots vosaltres, als que cada dia entreu a la nostra pàgina web per saber què hem preparat. La família Go està creixent i molt, i vosaltres en sou els protagonistes.
Moltíssimes gràcies!!!!!!!! Oing oing.
Processed with VSCOcam with b5 preset

Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s